O feso'ota'iga LTE o le a fa'alauiloa tekinolosi antenna masani

E ui lava ua laiseneina le 4G i Saina, ae o le fausiaina o fesoʻotaʻiga tetele ua faatoa amata.O le feagai ai ma le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o faʻamatalaga feaveaʻi, e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaleleia le gafatia o fesoʻotaiga ma le lelei o le fausiaina o fesoʻotaiga.Ae ui i lea, o le faʻasalalauina o le 4G taimi, o le faʻateleina o le faʻalavelave, ma le manaʻoga e faʻasoa le nofoaga i le 2G ma le 3G nofoaga autu o loʻo faʻauluina le atinaʻeina o antenna nofoaga autu i le itu o le tuʻufaʻatasia maualuga, bandwidth lautele ma sili atu fetuunaiga fetuutuunai.

4G feso'otaiga feso'ota'iga gafatia.

O se fa'apipi'i lelei o feso'ota'iga ma se mafiafia fa'apitoa o le fa'aogaina o fa'avae e lua e fa'amautu ai le lelei o feso'otaiga.

E tatau i se feso'ota'iga fou a le atunu'u ona iloilo le fausiaina o le fa'aogaina o feso'ota'iga a'o fa'amae'aina le fa'amoemoe o le fa'asalalauga."I le tulaga lautele, e na o le tolu auala e faʻaleleia ai le gafatia o fesoʻotaʻiga," o le tala lea a Wang Sheng, o le faʻatau atu o faʻatauga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga a Saina a le CommScope's wireless business unit, na taʻu atu i Saina tala fou.

O le tasi o le faʻaaogaina o le tele o laina e faʻalautele ai le bandwidth.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le GSM muamua na naʻo le 900MHz taimi.Mulimuli ane, na faʻateleina tagata faʻaoga ma faʻaopoopo le 1800MHz.Ole taimi nei ole 3G ma le 4G ua sili atu.Ole telefoni ole TD-LTE a China Mobile e tolu fusi, ma ole fa'aulu ole 2.6GHz ua fa'aogaina.O nisi tagata i totonu o pisinisi e talitonu o le tapulaʻa lea, aua o le a sili atu le ogaoga o le faʻaogaina o le maualuga, ma o le faʻaogaina ma le gaosiga o meafaigaluega e le o faʻatusatusa.O le lona lua o le faʻateleina o le numera o nofoaga autu, o le auala sili lea ona faʻaaogaina.I le taimi nei, o le maualuga o nofoaga autu i totonu o taulaga tetele ma feololo ua faʻaititia mai le averesi o le tasi nofoaga autu i kilomita i le tasi nofoaga autu o le 200-300 mita.O le lona tolu o le faʻaleleia o le lelei o alaleo, o le faʻatonuga lea o augatupulaga uma o fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi.I le taimi nei, o le faʻaogaina o alaleo o le 4G e sili ona maualuga, ma ua oʻo i le laina lalo ole 100m i Shanghai.

O le iai o feso'ota'iga lelei ma se mafiafia fa'apitoa o le fa'aputuga gafatia e lua fa'avae taua o se feso'otaiga.E manino lava, o le faʻatulagaina o China Mobile mo TD-LTE o le fatuina lea o se fesoʻotaʻiga maualuga ma tu i le pito i luga ole maketi 4G faʻatasi ai ma le tulaga maualuga o tagata faʻaoga."Matou te auai i le fausiaina o le tele o fesoʻotaʻiga 240 LTE i le lalolagi.""Mai le poto masani a CommScope, e lima elemene i le fausiaina o fesoʻotaʻiga LTE. Muamua o le puleaina o le pisapisao fesoʻotaʻiga, o le lona lua o le fuafuaina ma le pulea o le vaega uaealesi, o le lona tolu o le faʻafouina o fesoʻotaʻiga, o lona fa o le faia lea o se galuega lelei i le faʻailoga toe faʻafoʻi mai, o lona uiga, o le bandwidth o le uplink signal ma downlink signal e tatau ona lava le lautele; lona lima o le faia lea o se galuega lelei i totonu o le fale ma le faʻasalalauga i lalo o le siosiomaga faʻapitoa o nofoaga.
Fa'amatalaga fa'apitoa ole su'ega fa'afoega o le pisa.

Ose fa'afitauli moni lava le pulea o le pisa ma fa'aoga i luga ole feso'ota'iga e maua ai le saosaoa.
E ese mai le 3G faʻaleleia le faʻaleleia e ala i le faʻateleina o le eletise, 4G fesoʻotaʻiga o le a aumaia ai le pisa fou ma le faʻaleleia o le faailo."O le uiga o le fesoʻotaʻiga 4G o le pisa e le gata ina aʻafia ai le vaega o loʻo ufiufi e le antenna, ae e aʻafia ai foi vaega o loʻo siomia ai. faʻaitiitia le faʻasologa o faʻamatalaga, faʻaitiitia le poto masani o tagata faʻaoga, ma faʻaitiitia tupe maua."Fai mai Wang Sheng, "o le mamao o le fesoʻotaʻiga 4G mai le nofoaga autu, o le maualalo o le faʻamaumauga o faʻamaumauga, ma o le vavalalata o le 4G fesoʻotaʻiga i le transmitter, o le tele o punaoa e mafai ona maua e tagata faʻaoga. e mafai e le pito o fesoʻotaʻiga ona maua le saosaoa, o le faʻafitauli lea e tatau ona tatou foia."Ina ia foia lenei faafitauli, e tele manaʻoga: muamua, o le bandwidth o le vaega RF e tatau ona lava lautele;lona lua, e tatau ona lava lelei le fa'atinoina o meafaigaluega o feso'ota'iga alaleo uma;lona tolu, o le bandwidth o le uplink faailo toe faafoi e tatau ona lava lautele.

I le feso'ota'iga masani 2G, o lo'o fa'apipi'i le feso'ota'iga o feso'ota'iga o sela pito i tua e fai si tele.E mafai e telefoni fe'avea'i ona maua fa'ailoga mai nofoaga fa'avae eseese.2G telefoni feaveai o le a otometi lava ona loka i le nofoaga autu ma le faailo sili ona malosi, le amanaiaina isi.Ona o le a le sui soo, o le a le mafua ai se faalavelave i le isi sela.O le mea lea, i le GSM fesoʻotaʻiga, e 9 i le 12 vaega faʻapipiʻi e mafai ona faʻafeiloaʻi.Ae ui i lea, i le vaitaimi o le 3G, o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga o le a sili atu le aʻafiaga i le gaosiga gafatia o le faiga.I le taimi nei, o le antenna e 65 tikeri fa'ata'amilosaga afa tulimanu e fa'aoga mo vaega e tolu.O vaega e tolu o le LTE e mana'omia le antenne maualuga e faia i le auala tutusa e pei o le 3G."O le mea e taʻua o le maualuga o le antenna o lona uiga pe a faia le 65 tikeri antenna coverage, o le ufiufi i itu uma e lua o le fesoʻotaʻiga e faʻaitiitia vave, ma faʻaititia ai le va o fesoʻotaʻiga i le va o fesoʻotaʻiga. tulaga maualuga mo meafaigaluega."Fai mai Wang Sheng.

Ole vaeluaga ole antenne tuto'atasi e fa'asolo ile fa'atelega ua fa'atuputeleina le taua.

E mana'omia le pulea sa'o o le pito o le galu o feso'ota'iga e fa'aitiitia ai le fa'alavelave fa'alavelave.O le auala sili o le iloa lea o le pulea mamao antenna.

Ina ia foia le faʻalavelave faʻalavelave o le fesoʻotaʻiga, e faʻalagolago lava i le tele o itu: muamua, fuafuaga o fesoʻotaʻiga, tuʻu le tele o laina i taimi;lona lua, tulaga o masini, e tatau ona pulea lelei faiga taitasi;lona tolu, tulaga fa'apipi'i."Na matou ulufale atu i Saina i le 1997 ma faia le tele o mataupu aoga. I le Kolisi a Andrew, lea e faʻapitoa i antennas, o le a matou faia aʻoaʻoga e aʻoaʻo ai i latou i le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o a matou oloa uaea. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foi le matou 'au faia soʻotaga ma antennas. " O oloa uaealesi, aemaise lava oloa i fafo, o loʻo i ai le siosiomaga sili ona leaga o galuega i le faiga o fesoʻotaʻiga atoa, faʻasaga i le matagi, la, timu, maualuga le vevela ma le maualalo o le vevela, o lea e maualuga tele ai manaoga mo ia."O a matou oloa e mafai ona tu ai iina mo le 10 i le 30 tausaga. E matua le faigofie lava."Fai mai Wang Sheng.


Taimi meli: Au-03-2022